Bade med griser

Bade med griser

Visste du at det på en ubebodd øy i Bahamas finnes badende griser? Grilstad ønsket for andre gang å tilby en heldig vinner en tur for å bade med disse grisene. For som de sier hos Grilstad: «Det er bedre med bacon i vann, enn vann i bacon».

Denne jobben har vi gjort i samarbeid med McCann.

Nettstedet ble utviklet med brukervennlighet og brukeropplevelse som hovedfokus. Vi benyttet oss av bilder og videoer fra forrige konkurranse for å skape engasjement og entusiasme.

 

Ved å bruke Facebook sin innloggingstjeneste effektiviserte vi innloggingsprosessen og forenklet registreringen. Mye av trafikken skjedde via mobil, så nettsiden fungerte godt på alle skjermstørrelser. Den tekniske løsningen er utviklet i PHP og Angular.

Grilstad ønsket denne gangen å benytte seg av koder på baconpakkene, slik at de som kjøpte mest bacon ble de med størst vinnersjanse. Men det ble da viktig at det var enklest mulig å registrere kodene for at terskelen for å delta skulle holdes lav. Vi lagde derfor en brukervennlig landingsside hvor man enkelt kunne logge seg inn og registrere sine koder.

Kunde

Grilstad

Vår rolle

Digital design
Frontend
Backend
3D og bilderedigering

Samarbeid

McCann